Shorttrack Thialf

Trainers

Shorttrack is een technische sport. Shorttrackclub Thialf is dan ook blij uitstekende trainers te hebben. Marieke, Niels en Alwin brengen zijn erg deskundig en brengen de leden van SCTHialf op enthousiaste wijze de fijne kneepjes van onze sport bij. Rijders uit het overgangsuur tot clubtoppers die ook bij de Gewestelijke selectieschaatsen, krijgen allemaal training die past bij niveau en ambities.


    

De trainers van SCThialf proberen bij toerbeurt zoveel mogelijk aanwezig te zijn voor coaching en begeleiding bij wedstrijden. Stel gerust uw vragen na afloop van de trainingen of gebruik het contactformulier op deze website.

Even voorstellen


v.l.n.r. Niels van der Heide, Marieke de Vries, Alwin Kuipers

Niels van der Heide. Heeft ook jaren op hoog niveau shorttrack gereden en is ook als trainer al lang aan onze club verbonden. Niels heeft al de nodige rijders van SCThialf bij de gewestelijke en nationale selectie afgeleverd. 

Marieke de Vries. Zelf jaren in de landelijke competitie meegedraaid en ook internationale wedstrijdervaring. Marieke is ook geweldig enthousiast met jonge en beginnende shorttrackers en traint vooral de pupillen.

Alwin Kuipers reed zelf ooit shorttrack in Jong Oranje, heeft na zijn carriere nog even langebaan gedaan maar vond shorttrack toch leuker. Logisch! Alwin traint samen met Niels de junioren en is als trainerscoördinator aanspreekpunt voor ons fantastische trainerskorps.

Het trainerscorps word op dit moment versterkt door oud shortrackers Hilda Wijnja en Leon Heida


 Wil je eventueel ook als trainer actief worden bij onze vereniging? Neem dan contact op met het bestuur en vraag naar de mogelijkheden voor KNSB opleidingen. 
Sponsor
Trainingstijden Trainingstijden seizoen 2018-2019 :

Maandag

Pupillen & Junioren:
Groep 1 18.30 - 19.30 uur
Om 18.00 uur gezamenlijk inlopen
Groep 2 19.45 - 20.45 uur
Shorttracktraining Thialf

Vrijdag
Shorttracktraining Thialf
Groep 1 17.15 - 18.15 uur
Groep 2 18.30 - 19.30 uur
Groep 3 19.45 - 20.45 uur

Laatste foto
Reken je snelheid uit Vul hier onder de afstand en de tijd in en je weet hoeveel km/h je rijdt.

Afstand : m
Tijd: :.